Hvad er ROBUSTHED.DK?

Programmet

ROBUSTHED.DK består af robusthedsprogrammet, et dansk udviklet videns- og inspirationsprogram, som handler om at blive god til at håndtere udfordringer i livet. Programmet indeholder inspiration, viden og redskaber, som kan bruges af alle. Særligt er programmet blevet brugt på skole- special-, sundheds- og socialområdet, men alle fagområder kan få inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde med robusthed.

Her på hjemmesiden finder du viden og redskaber fra robusthedsprogrammet. Programmet består af små moduler, viden, inspiration og værktøjer, gode historier og små film og øvelser om mentalisering, og hvordan man kan træne sin evne til at mentalisere. Nedenfor kan du se de 9 moduler fra programmet:

Udbyder

ROBUSTHED.DK er forankret i Komiteen for Sundhedsoplysning, som udbyder foredrag, temadage og kurser for kommuner og organisationer. Du kan læse mere om vores ydelser under KURSER OG FOREDRAG. Du er altid velkommen til at rette en henvendelse os, hvis du har specifikke ønsker til et forløb.